söndag 1 juni 2014

Sockerfria rabarber!








Igår bakade vi rabarberpaj. Utan socker men med sötningsmedel i smuldegen. Dinkelmjölets nötiga smak passade bra till. Som sås vispade vi grädde med vaniljpulver och lite sötningsmedel. Jättegott! Rabarbern kräver ju en hel del sötma för att tungan inte skall fastna i gommen. Men samtidigt var det roligt att använda några av alla fina stjälkar!

Fortsatt fin helg! Kram Anna

5 kommentarer:

  1. Det ser så fristende ut med crispi fersk rabarbra
    Nydelige bilder

    SvaraRadera
  2. Mmm... så gott det låter!

    Fina bilder från ditt vackra kök!

    Ha en fin start på veckan!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  3. Mums för rabarber paj!....fina bilder har du fått till också ;))
    Kram från mej!
    Bia

    SvaraRadera
  4. Hej! Vilken snygg bänkskiva! Granit eller hur? Minns du vilken sort? Leverantör? TACK

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det är granit och vi köpte den på Ikea!

      Radera